دوشنبه 06 اسفند 1403 - 22:57

کد خبر 820256

دوشنبه 06 اسفند 1403 - 19:21:09


مجرمان سایبری گیمرهای بازی Counter-Strike 2 را هدف گرفته‌اند


زومیت/ هکرها برای به‌دست‌آوردن دارایی‌های گیمرها در بازی Counter-Strike 2 از حملات استریم جک و حساب‌های استریمرهای معروف استفاده کردند.
 
یکی از محققان آزمایشگاه Bitdefender می‌گوید که مجرمان سایبری جامعه گیمرهای بازی Counter-Strike 2 را هدف قرار داده‌اند و از روش‌های قانع‌کننده برای به‌دست‌گرفتن کنترل حساب استیم آن‌ها یا تحریک این افراد به سرمایه‌گذاری‌های رمزارز استفاده می‌کنند.

طبق اعلام آزمایشگاه Bitdefender، این حملات استریم جک از حساب‌های استریمرهای معتبری انجام می‌شود که در مسابقات eSports شرکت می‌کنند و گیمرها به‌دلیل اعتماد قبلی‌شان به این حساب‌ها، به‌راحتی طعمه مجرمان سایبری خواهند شد.

این محقق بیت‌دیفندر می‌گوید که مجرمان سایبری در ابتدا با پیداکردن رخنه امنیتی، کنترل حساب استریمرهای معروف را در یوتیوب به دست می‌گیرند و هویت این اشخاص را جعل می‌کنند. بعداز تغییر نام کانال یا ایجاد کانالی با نام مشابه، از حساب قربانی استریم اجرا می‌کنند و لینک‌های آلوده‌ای را روی آن قرار می‌دهند.


به گفته‌ این محقق، لینک آلوده‌ روی استریم تماشاچیان را به دریافت پوسته‌های رایگان در بازی Counter-Strike 2 یا هدایای رمزارز دعوت می‌کند و تنها کافی است که قربانی کد QR روی استریم را اسکن کند و وارد لینک آن شود. پس‌از ورود او به این لینک، هکر از قربانی می‌خواهد که وارد حساب استیم خود شود تا هدیه را دریافت کند یا به مقدار مشخصی به هکر رمزارز بدهد و دو برابر آن را دریافت کند.

در‌صورتی‌که قربانی وارد حساب استیم خود شود، بلافاصله کنترل حساب از دست او خارج می‌شود و هکر تمام آیتم‌ها و پوسته‌های ارزشمند او را به سرقت می‌برد. اگر قربانی طمع کند و به هر میزان رمزارز به هکر اهدا کرده باشد، این پول هرگز به او بازگردانده نمی‌شود.

بر‌اساس اسکرین‌شات‌هایی که در گزارش این محقق بیت‌دیفندر منتشر شده، برخی از استریم‌های جعلی پخش‌شده برای قربانیان، تا ده‌هزار نفر تماشاچی داشته‌اند.
بنابر اظهارات این محقق آزمایشگاه Bitdefender، گیمرهای بازی Counter-Strike 2 تنها قربانیان این مجرمان سایبری نبودند؛ اما برجسته‌ترین آن‌ها بودند. علاوه‌بر گیمرهای این بازی، سارقان دیجیتال از افراد دیگری نیز در رویدادهای IEM Katowice 2025 و PGL Cluj-Napoca 2025 سوءاستفاده کرده‌اند.

وبلاگ Bitdefender می‌گوید که توجه به نشانه‌های مشکوکی مانند پیشنهاد‌های وسوسه‌انگیز و پیوندها و کدهای QR مشکوک و کانال‌های استریم ناآشنا می‌تواند شما را از آسیب‌های مجرمان سایبری دور نگه دارد. علاوه‌بر این، بهتر است در زمان حضور در سرویس‌های بازی آنلاین یا تماشای استریم‌ها، از ابزارهایی مانند Scamio (در دیسکورد) و Link Checker برای تشخیص کلاه‌برداری‌های دیجیتال استفاده کنید.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط