سه‌شنبه 07 اسفند 1403 - 20:29

کد خبر 820978

سه‌شنبه 07 اسفند 1403 - 14:56:00


تصویب نقشه جامع دفاعی امنیتی ایران در ستاد کل نیروهای مسلح


فارس/ معاون علوم، تحقیقات و فناوری ستاد کل نیروهای مسلح گفت: نقشه جامع دفاعی امنیتی در ستاد کل نیروهای مسلح به تصویب رسیده و همه ابعاد این نقشه با جدیت مورد بررسی قرار گرفته است.

سردار مهدی مهدی‌نژاد نوری روز سه شنبه ۷ اسفندماه ۱۴۰۳ «نهمین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین‌المللی رادار و سامانه‌های مراقبت پرواز» در دانشگاه هوایی شهید ستاری برگزار شد، با بیان اینکه جهاد علمی بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری پیگیری می‌شود، گفت: ابتکار و نوآوری حد‌ایستادن ندارد و در دنیا سرعت فناوری بسیار بالاست و بر اساس آن باید پیش برویم.وی با بیان اینکه امروز دشمنان تلاش می‌کنند ما تسلیحات خود را نفروشیم، تأکید کرد: دشمن اگر پیشرفت ما را در این حوزه ببیند؛ سعی می‌کند با تحریم و فشار از توسعه آن جلوگیری کند.
 
معاون علوم، تحقیقات و فناوری ستاد کل نیرو‌های مسلح اضافه کرد: تحریم‌ها باعث خودکفایی و پیشرفت‌های چشمگیر ما در صنعت دفاعی شد و این موضوع باعث وحشت دشمن شده است.سردار مهدی‌نژاد نوری با بیان اینکه دشمن با بمب‌های دو هزار پوندی از اسرائیل حمایت می‌کند، اما از خودکفایی ما در صنعت دفاعی می‌هراسد؛ تصریح کرد: باید نوآوری جهشی در صنعت دفاعی داشته باشیم و موفقیت ما در این زمینه حائز اهمیت خواهد بود.
 
وی با اشاره به لزوم توجه به علم در زمان حال و آینده، یادآور شد: انقلابی بودن یعنی تلاش کنیم و در مسیر رسیدن به پیشرفت ناامید نشویم.معاون علوم، تحقیقات و فناوری ستاد کل نیروهای مسلح گفت: نقشه جامع دفاعی امنیتی در ستاد کل نیروهای مسلح به تصویب رسیده و همه ابعاد این نقشه با جدیت مورد بررسی قرار گرفته است. همچنین کلان طرح های تحقیقاتی توسعه و پیشرفت تعریف شده و در این زمینه همچنین سهم تحقیقات دفاعی را در بودجه افزایش دادیم.
 
سردار مهدی‌نژاد نوری با اشاره به استفاده از نیروی انسانی در مسیر رسیدن به علم، اضافه کرد: باید مراکز تحقیق و توسعه قوی ای داشته باشیم و مستمر کار کنیم تا به اهداف خود برسیم.وی در پایان با اشاره به اینکه هوش مصنوعی قابلیت بالایی در جهان یافته است، خاطرنشان کرد: امروز جمهوری خلق چین با هوش مصنوعی «DeepSeek» توانسته بر هوش مصنوعی غرب یعنی «Chatgbt» غلبه کند.
 
امیر سرتیپ محمدرضا مروی‌نام فرمانده دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری گفت: ۳۰ مقاله به دبیرخانه این کنفرانس، ارسال شده است. رویداد جاری، نخستین کنفرانس بین‌المللی رادار است که برای انجام آن، بیش از یک سال کار سخت و سنگین انجام شده است.وی با اشاره به نمایشگاه رادار و سامانه‌های مراقبتی که در حاشیه این کنفرانس برپا شده است، افزود: ما در پی دستیابی به استانداردهای جهانی هستیم.رئیس نهمین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین‌المللی رادار و سامانه‌های مراقبت پرواز، گفت: دانشگاه هوایی شهید ستاری در حوزه‌های مختلف اعم از جنگ الکترونیک و هوش مصنوعی، توانمندی‌های خوبی دارد و برخی اقدامات ما به ثمر رسیده و عملیاتی شده است.امیر مروی‌نام با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص پیشرفت علمی، یاد آور شد. ما در حوزه علمی نزدیک قله هستیم و می‌توانیم تمدن‌ساز باشیم.
 
گفتنی است؛ همایش بین‌المللی رادار و سامانه‌های مراقبت پرواز روز سه‌شنبه ۷ اسفند ماه ۱۴۰۳ با حضور «محمدرضا عارف» معاون اول رئیس جمهور و امیر سرتیپ خلبان «حمید واحدی» فرمانده نیروی هوایی ارتش، «حسین سیمایی‌صراف» وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، و جمعی از فرماندهان و مسئولان ارتش در دانشگاه هوایی ستاری برگزار شد.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط