پنج‌شنبه 16 اسفند 1403 - 18:37

کد خبر 831284

پنج‌شنبه 16 اسفند 1403 - 10:43:36


تشدید نظارت‌ بر اصناف قم طی رمضان و عید نوروز


ایسنا/ مدیر گروه سلامت و محیط کار مرکز بهداشت استان قم گفت: طرح نظارتی ویژه برای کنترل مراکز تهیه و فروش مواد غذایی از ۱۱ اسفند آغاز شده و تا ۱۵ فروردین ادامه دارد.

نرگس جعفری، مدیر گروه سلامت و محیط کار مرکز بهداشت استان قم اظهار کرد: امسال، از روز ۱۱ اسفندماه، کشیک‌های ما به صورت طرح‌های نظارتی و طرح تشدید آغاز شده است.

وی ادامه داد: در این طرح‌ها، نظارت بر کلیه مراکز تهیه و فروش مواد غذایی به ویژه مراکزی که اولویت بیشتری دارند (مانند رستوران‌ها، آش و حلیم‌فروشی‌ها، کبابی‌ها و قنادی‌ها) با دقت بیشتری انجام می‌شود.

جعفری بیان کرد: در طرح نظارت، کنترل مواد غذایی به طور دقیق صورت می‌گیرد؛ اگر بازرسان به موارد مشکوک برخورد کنند، از مواد غذایی نمونه‌برداری می‌شود و در صورت غیرقابل مصرف بودن، همانجا توقیف خواهند شد.

وی در خصوص ساعت کاری این طرح افزود: این کشیک‌ها در دو مرحله‌ قبل و بعد از افطار انجام می‌شود؛ ساعت کشیک‌ها در موارد خاص تا ساعت ۱۲ شب و در سایر موارد تا ساعت ۲۲ ادامه دارد.

مدیر گروه سلامت و محیط کار مرکز بهداشت استان قم عنوان کرد: بیش از ۵۰ نفر از بازرسان ما در این طرح نظارتی مشارکت دارند و این فعالیت‌ها تا ۱۵ فروردین ماه سال آینده ادامه خواهد داشت.

مدیر گروه سلامت و محیط کار مرکز بهداشت استان قم ادامه داد: هنگام خرید زولبیا و بامیه، مردم باید دقت کنند و در صورت مشاهده‌ رنگ غیرطبیعی، از خرید آن خودداری کرده یا مصرف آن را محدود کنند، این کار به سلامت مواد غذایی کمک می‌کند.  

جعفری در پایان بیان کرد: رعایت نکات بهداشتی توسط مردم و متصدیان بسیار مهم است تا مشکلات به حداقل برسد. اگر افراد در جایی با مشکل مواجه شدند مانند عرضه‌ زولبیا و بامیه در فضای باز یا عدم رعایت نکات بهداشتی، می‌توانند با سامانه‌ ۱۹۰ تماس بگیرند.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط