دوشنبه 27 اسفند 1403 - 01:25

کد خبر 842886

یک‌شنبه 26 اسفند 1403 - 12:14:06


پلمب ۶۰ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در کرمانشاه


تسنیم/ مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از ادامه نظارت‌های بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در استان خبر داد و گفت: از ۱۱ اسفند تاکنون ۶۰ مرکز تهیه و توزیع متخلف پلمب شده است.

امیر کرمی، مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در زمینه نظارت‌های بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع و طبخ غذا، اظهار کرد: با توجه به اینکه در آستانه سال نو قرار داریم، به دلیل شرایط خوب و آب‌و‌هوای استان کرمانشاه در این ایام پذیرای مسافرین زیادی خواهیم شد.
وی افزود: با حضور دادستان، مسئولین استانداری، شهرداری، محیط زیست و اصناف جلسات و هماهنگی‌های خوبی صورت گرفته و اکنون یک تیم مشترک بین بخشی تشکیل شده و به صورت سر زده از نقاط و اماکن خاصی که ذکر شد بازدید می‌کنند.
مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: اگر تخلفی مشاهده شود به صورت آنی اخطاریه بهداشتی صادر و اقدامات قانونی نیز اجرا می‌شود.
کرمی عنوان کرد: از 11 اسفند ماه تاکنون بیش از 20 هزار بازدید در راستای سلامت نوروزی در سطح استان انجام شده که در نتیجه آن 250 نفر به مراجع قضایی معرفی و 60 مرکز تهیه و توزیع نیز پلمب شده است.
وی تصریح کرد: در زمینه کنترل و پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و مواد غذایی، برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفته، اما عدم رعایت اصول بهداشتی و غفلت می‌تواند بیماری را در این ایام افزایش دهد.
مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در حوزه کنترل و بازرسی سلامت آب و مواد غذایی قابل عرضه در مراکز تهیه و توزیع که بالغ بر 30 هزار مرکز در سطح استان و شهرستان‌ها وجود دارد، بازرسان بهداشت محیط که بیش از 240 نفر هستند در قالب تیم‌های دو نفره و سه نفره در حال فعالیت و نظارت هستند.
کرمی بیان کرد: تشدید نظارت‌ها از 11 اسفندماه که مصادف با روز ملی بهداشت محیط بود، شروع شده و بازرسان از ساعت هشت صبح تا هشت غروب در تمام ساعات، ایام تعطیل و غیر تعطیل به صورت سرزده از رستوران‌های بین راهی و داخل شهری، مراکز تهیه و توزیع، جگرکی‌ها، پارک‌ها، بوستان‌ها و سامانه‌های آبرسانی بازدید می‌کنند.
وی تأکید کرد: بر اساس قوانینی که وجود دارد، در صورت مشاهده تخلفات بحرانی که به صورت جدی سلامت مصرف کننده به خطر بیفتد، در کوتاه‌ترین زمان ممکن به مراجع قضایی معرفی و واحد متخلف پلمب خواهد شد.
مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: با مراجع قضایی هماهنگی‌های لازم انجام شده و اگر واحد متخلفی در این ایام پلمب شود، ضمن اعمال جریمه تا پایان تعطیلات یا حداقل هفت روز به دلیل انجام و ارتکاب فعل مشکل بحرانی تعطیل خواهد شد.
کرمی یادآور شد: از هم استانی‌ها و مسافران نوروزی خواهشمندیم در حین خرید و مراجعه، از فروشگاه‌هایی که ظاهر تمیزی دارند و فروشنده ملبس به کلاه و روپوش است، خرید کنند.
وی افزود: به برچسب لازم بسته‌بندی توجه داشته باشید و تاریخ تولید و انقضا و پروانه بهداشتی محصول را مشاهده کنید و از خرید مواد غذایی تقلبی و تاریخ مصرف گذشته یا فاسد شده خودداری کنید.
مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در صورت مشاهده مشکلات بهداشتی در واحدهای صنفی استان کرمانشاه با سامانه اطلاع رسانی 190 تماس بگیرید، مرکز مدیریت این شماره سه رقمی وزارت بهداشت است.
کرمی در پایان خاطرنشان کرد: شکایت‌ها واطلاع‌رسانی‌های شما طی 24 تا 72 ساعت پیگیری و مشکل مورد نظر بررسی می‌شود.


پربیننده ترین

آخرین اخبار


سایر اخبار مرتبط