چهارشنبه 14 فروردین 1404 - 03:57

کد خبر 855784

دوشنبه 12 فروردین 1404 - 11:17:28


ذرت مکزیکی، یک میان وعده لذیذ


آخرین خبر/ مقدار برای ۳ لیوان کوچیک 
کره ۳۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم(پنج عدد متوسط)
ذرت مکزیکی ۴۰۰ گرم(۱عدد کنسروی)
پنیر پیتزا به مقدار دلخواه
سی مایونز ۳ قاشق عذاخوری
نمک فلفل قرمز آویشن به مقدار لازم
علت اینکه گفتم قارچ رو پوست بگیرین اینه که قارچ چون بافت نرمی داره و پوست ضخیم نداره وقتی میشورین هم اون الودگیای روش واردش میشه هم اب بخودش جذب میکنه و موقع پخت همون اب رو پس میده!


پربیننده ترین

آخرین اخبار


سایر اخبار مرتبط