یک‌شنبه 23 دی 1403 - 00:30

کد خبر 85621

شنبه 20 خرداد 1402 - 09:41:55


کار بزرگی که قهرمان المپیک در آمل انجام داد


تسنیم/دارنده ۳ مدال المپیک و جهانی تاکید می‌کند که قهرمان المپیک ۲۰۱۲ لندن نقش بزرگی در پیشروی کشتی‌گیران آمل داشته، او جلودار همه قهرمانان این شهر است که متعهدانه، داشته‌هایش را در اختیار نوجوانان و جوانان قرار می‌دهد.
محمدهادی ساروی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم در رابطه با عملکردش بعد از پایان مسابقات جهانی 2022 بلگراد اظهار داشت: یک مدت استراحت کردم و بعد از آن زیر نظر مربی‌ام حسن حسین‌زاده تمریناتم در آمل شروع شد. قرار شد حضور در تورنمنت رنکینگ‌دار مصر، اولین مسابقه‌ام بعد از جهانی باشد که بعد از یک مدت تمرین در آمل، اردوی پیپرینگ در خانه کشتی بود و سپس عازم مصر شدیم. این اولین مسابقه من در سال 2023 بود و بعد از آن اردوها شروع شد و در فاصله چند ماهه تا مسابقات رنکینگ‌دار سوم در قرقیزستان، تمرینات خوبی را پشت شر گذاشتیم و با بدن آماده‌تر و شرایط بهتر به مسابقه بعدی اعزام شدم.
وی در مورد مسابقه انتخابی‌اش با مهدی بالی در تورنمنت بیشکک، تاکید کرد: بالی هم شرایط خوبی را در چرخه انتخابی تیم ملی طی کرده بود و به تورنمنت قرقیزستان اعزام شد. این مسابقه انتخابی برای مسابقات جهانی 2023 بلگراد و بازی‌های آسیایی هانگژو بود. من و مهدی از جوانان و زمانی که در 87 کیلوگرم کشتی می‌گرفتیم، حریف هم هستیم. هم در مسابقات استانی و هم کشوری. اول مهدی بالی به 97 کیلو آمد و بعد من هم برای مسابقات جهانی 2019 نورسلطان به این وزن آمدم و دوباره حریف شدیم. چند باری با هم کشتی گرفتیم. او به هرشکل امسال در چرخه خوب کشتی گرفته بود. حقش بود که در مسابقات انتخابی مرحله نهایی باشد. او هم پسر خوبی است، هم کشتی‌گیری پرتلاش و هم حریفی قابل احترام که واقعا زحمت می‌کشد. ما در بیشکک با هم کشتی گرفتیم.
ساروی که در مبارزه انتخابی با بالی که با نتیجه 7-2 به سودش تمام شد، مربی سازنده‌اش حسن حسین‌زاده را هم در کنار خود داشت، در این باره تصریح کرد: من کشتی‌ام را در آمل زیر نظر او شروع کردم، خیلی برایم زحمت کشیده، قبلا هم در کادرفنی تیم ملی بزرگسالان حضور داشته و این بار هم عضو تیم ملی است. حقش هم بوده و حضورش کنار تیم، باعث دلگرمی هم برای من و هم سایر بچه‌هاست. همه دوستش دارند، مربی کارکشته، یکاربلد و زحمکتش است.
وی با تاکید بر وضعیت خوب این روزهای تیم ملی کشتی فرنگی گفت: امیدوار هستم امسال نتایج بهتری نسبت به سال گذشته بگیریم. همه تلاش کرده‌اند. با اعضای کادرفنی تک تک حریفان را آنالیز می‌کنیم تا با شرایطی خوب به لحاظ ذهنی و روحی به مسابقه برویم و نتیجه دلخواه را به دست آوریم، ان‌شاءالله که تیم قهرمان جهان شود.
ساروی درخصوص اینکه چقدر برای تیم ملی کشتی فرنگی در مسابقات 2023 شانس قهرمانی جهان قائل است، عنوان کرد: واقعا امیدوارم. البته این بستگی به شرایط تیم در روز مسابقه دارد، اگر همه چیز همانطور که می‌خواهیم پیش برود، دور از دسترس نیست و همه برای رسیدن به آن تلاش می‌کنند.

دارنده مدال برنز المپیک 2020 توکیو در مورد رویارویی دوباره‌اش با آرتور الکسانیان ارمنی در مسابقات جهانی گفت: سه بار تا امروز با هم کشتی گرفتیم، در اردوی تیم ملی کشتی‌هایش را می‌بینیم و تحلیل می‌کنیم تا برای چهارمین بار با هم کشتی بیگریم.
صاحب نشان طلای سال 2021 جهان در وزن 97 کیلوگرم با اشاره به اینکه قاسم رضایی قهرمان پیشین المپیک و جهان نقش بسزایی در رشد و ارتقای سطح کشتی‌اش داشته، خاطرنشان کرد: قاسم رضایی نه تنها روی من، بلکه روی تمام نسل جدید کشتی آمل تاثیر داشته، نسلی که همه آنها مدال گرفته‌اند، من، علی ارسلان، امیرحسین حسینی، امیرحسین زارع، فردین هدایتی و... راه مدال گرفتن را قاسم رضایی برای همه این نفرات باز کرد. ما در واقع ادامه دهنده راه المپیک و جهانی قاسم رضایی هستیم، او جلودار همه قهرمانان آمل است و به گردن همه ما حق دارد. از وقتی قاسم رضایی اینجا تمرین می‌دهد، حتی بچه‌های چمستان و سایر شهرهای اطراف، مثل اکبر یوسفی هفته‌ای یکی دو بار به آمل می‌آیند تا زیر نظر قاسم رضایی تمرین کنند. امیررضا اکبری و عبدی مدعی 82 کیلوگرم فرنگی جوانان هم آمل تمرین می‌کردند.
ساروی افزود: همه برای قاسم رضایی احترام زیادی قائلند، همه برای شیفت تمرینی او می‌آیند، من خودم خیلی از ریزه‌کاری‌های کشتی را از او یاد گرفتم و او یک تحول بزرگ در سبک کشتی بچه‌ها ایجاد می‌کند. همه داشته‌ها و تجربیاتش را به ما انتقال می‌دهد. باور بردن و برنده شدن را او در ذهن بچه‌های آمل ایجاد کرده، که می‌شود از این راه رفت و نتیجه گرفت. این ذهنیت، ذهنیتی است که ابتدا باید در کشتی‌گیر ایجاد شود تا بتواند مسیر را درست طی کرده و نتیجه بگیرد. قاسم رضایی در آمل این کار مهم را انجام می‎دهد. شاید خود من، چهار روز دیگر که کشتی را کنار می‌‌گذارم، اینطور نباشم، چیزی شبیه به قاسم رضایی. کسی که 8 صبح در باشگاه حضور دارد و برای فردین هدایتی وزنه جابه‌جا می‌کند. او برای ما خیلی زحمت کشیده، می‌توانست نیاید، کسی هم چیزی نمی‎گفت اما آمد و هر چه داشت به ما انتقال داد. بزرگی خاصی می‌خواهد که بعد از دنیای قهرمانی اینطور باشی، با بچه‌های نوجوان و جوان سروکله بزنه که از آنها قهرمان جهان بسازی. وجدانت اینطور آسوده است که دینت را نسبت به کشتی ادا کردی، شاید خیلی از قهرمانان ما اینطور نباشند.



پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط