چهارشنبه 18 اردیبهشت 1404 - 23:40

کد خبر 883660

یک‌شنبه 08 اردیبهشت 1404 - 10:40:00


ووشوی خراسان‌شمالی در مسیر تحول؛ دوران طلایی در راه است


ایرنا/ ووشوی خراسان‌شمالی که سال‌ها به دلیل بی برنامگی دچار رکود بود با تحول در ساختار مدیریتی و استعدادیابی‌ها، این روزها در استان با وجود تمامی کمبودها جانی تازه گرفته و در مسیر تحول و موفقیت قرار گرفته است.

بارها در خراسان‌شمالی از کسب افتخار آفرینی در رشته های گوناگون شنیده ایم اما کمتر نامی از ووشو برده می شد.

ورزشی که سال های سال نتوانسته بود برای خود جایگاهی در کشور دست و پا کند و معمولا کمبودها نیز بهانه ای برای ادامه روند رکود ورزشی بود.

ووشوی خراسان‌شمالی تا سال ۹۷ اوضاع خوبی نداشت به گونه ای که نه اعزام آن چنانی به مسابقات انجام می شد و نه برنامه ای برای برگزاری دوره های استعدادیابی وجود داشت.

ورزشکاران این رشته رزمی نیز در رده‌بندی های فدراسیون جایگاه خوبی نداشتند و روز به روز این رشته رزمی در خراسان‌شمالی به فراموشی سپرده می شد.

ناکامی در ووشوی خراسان شمالی تا سال ۹۷ ادامه داشت تا اینکه در سال ۹۷ بوکس این استان با مشخص شدن رییس هیات و تیم جدید سر و سامانی پیدا کرد و با حرکت در مسیری مشخص برای نخستین بار اخیرا خراسان‌شمالی در مسابقات قهرمانی کشور طلا کسب کرد.

از کسب نخستین طلا تا ارتقای رتبه

‌رییس هیات ووشو خراسان‌شمالی در این باره می گوید: ووشوی استان خوشبختانه این روزها در مسیر هدفمندی قرار گرفته است و در آینده خبرهای خوبی از این رشته ورزشی خواهیم شنید.

کوروش خسرویار می افزاید: ورزشکاران این رشته بر تمامی کمبودهای ورزشی استان غلبه کرده اند و اخیرا نیز «افشین غیرتمند» ووشوکار شیروانی برای نخستین بار توانست طلای مسابقات کشوری را در تاریخ ووشوی استان کسب کند.

«افشین غیرتمند» ووشوکار شیروانی برای نخستین بار توانست طلای مسابقات کشوری را در تاریخ ووشوی استان کسب کند

وی ادامه می دهد: کسب طلا در این دوره از مسابقات نوید روزهای خوبی را برای ووشوی خراسان شمالی می دهد.

خسرویار با اشاره به ارتقای رتبه هیات ووشوی خراسان‌شمالی، می گوید: هیات ورزشی ووشو پیش از در رتبه ۲۹ قرار داشت اما با فعالیت های مداوم و تلاش ورزشکاران این رشته اکنون در رتبه ۱۱ قرار داریم.

‌رییس هیات ووشو خراسان‌شمالی افزود: تعداد داوران ملی استان نیز با برگزاری و شرکت در دوره‌های آموزشی به چهار نفر افزایش یافت.

وی با اشاره به حضور موفق ووشوی خراسان شمالی در لیگ برتر یادآور می شود: نخستین حضور در لیگ برتر ووشو جوانان کشور در سال ۱۴۰۲ بود که منجر به کسب مقام سوم شد و در سال ۱۴۰۳ نیز تیم ووشوی استان مقام دوم این دوره از رقابت ها را کسب کرد.

برنامه‌ریزی هدفمند چاشنی کار هیات

خسرویار می گوید: جوانان با استعدادی در ورزش خراسان‌شمالی وجود دارد که باید برای شکوفایی استعداد آنها تلاش شود.

وی می افزاید: استعدادهای ورزشی نیز محدود به چند رشته خاص نیست و می توان با شناسایی آنها، برنامه ریزی هدفمند و فعالیت مداوم مسیر موفقیت را برای هر رشته ورزشی پیمود.

هرگاه هیات‌های ورزشی با برنامه ریزی علمی و قابل اجرا و با انسجام و هماهنگی فعالیت کردند در پایان نتایج موفقیت آمیزی کسب شده است

خسرویار با بیان اینکه برنامه ریزی دقیق و هدفمند باید چاشنی کار هیات های ورزشی باشد، می گوید: هرگاه هیات‌های ورزشی با برنامه ریزی علمی و قابل اجرا و با انسجام و هماهنگی فعالیت کردند در پایان نتایج موفقیت آمیزی کسب شده است.

‌رییس هیات ووشو خراسان‌شمالی خاطرنشان می کند: این هیات ورزشی نیز برای خود اهداف مشخصی تعریف کرده است و در این راستا نیز از تمامی ظرفیت ها بهره می گیرد تا اشتباهات گذشته تکرار نشود و مسیر موفقیت هموار باشد.

فعالیت های رشته ووشو در خراسان شمالی از سال ۱۳۸۴ آغاز شده و غالب ووشوکاران این استان نیز در بخش سانشو فعالیت می کنند که اکنون حدود ۷۰۰ رزمی‌کار مرد و زن در بخش سانشو و در سبک های نان چوان، چانگ چوان، تایچی چوان، ساندا، بی شائولین، نن شائولین، شائولین و جیت کاند فعالیت می کنند.






پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط