جمعه 17 آبان 1404 - 13:43

کد خبر 938230

جمعه 14 تیر 1404 - 21:00:00


این خوراکی سرخ سرشار از ویتامین C است


مهر/ مطالعات علمی نشان داده‌اند که زرشک سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها، به‌ویژه ترکیباتی به نام «بربرین» است. این ماده خاصیت ضدالتهابی، ضدباکتریایی و ضدویروسی دارد و می‌تواند در مقابله با انواع بیماری‌ها از جمله عفونت‌های گوارشی، عفونت‌های ادراری و حتی برخی مشکلات پوستی مؤثر باشد. علاوه بر این، مصرف منظم زرشک به کاهش کلسترول بد خون، تنظیم قند خون و کاهش فشار خون کمک می‌کند و همین ویژگی‌ها، آن را به یک مکمل طبیعی برای بیماران دیابتی و افرادی با مشکلات قلبی و عروقی تبدیل کرده است.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط