یک‌شنبه 26 آبان 1404 - 20:58

کد خبر 946578

شنبه 22 تیر 1404 - 09:20:02


ترخینه، غذای سنتی کردستان


ایرنا/ دوینه یا ترخینه، یکی از کهن‌ترین و مقوی‌ترین غذاهای سنتی کردستان است که از ترکیب بلغور گندم و دوغ تخمیرشده تهیه می‌شود. این غذای اصیل، که با هنر دست زنان کُرد پخته می‌شود، نه‌تنها طعمی دلچسب و دل‌نشین دارد، بلکه به‌دلیل خواص درمانی، به‌ویژه در رفع سرماخوردگی، جایگاهی ویژه در طب سنتی و سفره‌های مردم این دیار یافته است. 


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط