پنج‌شنبه 30 آبان 1404 - 20:31

کد خبر 951413

سه‌شنبه 25 تیر 1404 - 19:00:00


سالانه ۶۰ هزار تن گوشت قرمز و سفید در قم تولید می‌شود


صدا و سیما/ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: سالانه به طور میانگین، نزدیک به ۶۰ هزار تُن گوشت قرمز و همچنین گوشت طیور در قم تولید و برای مصرف در استان و سایر نقاط کشور عرضه می‌شود.

منصور دیان اردستانی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم با اشاره به تولید سالانه ۶۰ هزار تن گوشت سفید شامل دام‌ سبک و سنگین و گوشت طیور شامل مرغ و ماهی در قم، گفت: دامداران و مرغداران استان قم در زمینه پرورش انواع دام و طیور دارای سابقه و مهارت زیادی هستند و همین ظرفیت موجب شده تا این استان در تولید گوشت مرغ و گوشت قرمز وضعیت خوبی داشته باشد.

وی افزود: در کنار تلاش بهره‌برداران بخش دام و طیور استان برای تولید گوشت مورد نیاز مردم، سازمان جهاد کشاورزی قم نیز بر اساس اولویت کاری خود در خصوص تامین امنیت غذایی شهروندان، همراه تولید کنندگان این بخش است و از هرگونه سرمایه گذاری برای افزایش ظرفیت‌های تولید محصولات دامی در استان حمایت می‌کند.

بیش از ۴۰ درصد ارزش‌افزوده تولید بخش کشاورزی استان قم مربوط به دام و طیور است.

استان قم به‌واسطه نزدیکی به بازار پایتخت و منابع غنی ژنی در بخش دام و طیور ظرفیت مناسبی دارد، همچنین به واسطه سرمایه‌گذاری مناسبی که در بخش دام و طیور صورت گرفته، ۱۵ هزار اشتغال مستقیم و حدود ۳۰ هزار اشتغال غیرمستقیم ایجاد شده‌است.






پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط