یک‌شنبه 08 مهر 1403 - 05:02

کد خبر 96552

یک‌شنبه 28 خرداد 1402 - 20:31:00


فوت و فن های به درد بخور برای آشپزی


برترین ها/ با به کارگیری این نکات، آشپزی برایتان راحت تر خواهد شد.

• اگر هنگام گذاشتن هویج در یخچال سر آن را ببرید؛ مدت بیشتری تازه می ماند و پلاسیده نمی شود.

• خش های ظرف های شیشه ای را می توانید با خمیر دندان صیقل داده و محو کنید.

• اگر آب گوشت را قبل از پخت بگیرید، هنگام پختن (به خصوص به شیوه بیفتک) کمتر سفت می شود. همچنین اگر روی گوشت مخلوط سرکه و روغن زیتون بمالید و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید، بهتر ترد می شود.

• اگر می خواهید طعم گوجه فرنگی در حین پخت حفظ شود، یک دوم قاشق چایخوری شکر به آن اضافه کنید.

• گذاشتن مقداری جوش شیرین در یخچال باعث می شود که بوی بد آن از بین برود.

• اگر می خواهید زمان نگهداری موز بیشتر شود، باید آن را در ورق آلومینیومی پیچیده و در یخچال بگذارید.

• اگر می خواهید مغز گردو سالم خارج شود، آن را ۱۲ ساعت در آب نمک خیس کنید. سپس بشکنید.



پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط