پنج‌شنبه 24 آبان 1403 - 00:20

کد خبر 99351

سه‌شنبه 30 خرداد 1402 - 20:54:43


سرویس مخفی پنتاگون برای جاسوسی از کاربران در فضای مجازی


فارس/ گردانی که مسئولیت حفاظت فیزیکی از مقام‌های پنتاگون را به عهده دارد به تازگی کاربران فضای مجازی را رصد می‌کند.
 
یک سند نشان می‌دهد «گردان خدمات حفاظت» در ارتش آمریکا از ابزارهایی برای جاسوسی از افراد استفاده می‌کند که قادر است محل حضور هر فردی را شناسایی کند. 
«گردان خدمات حفاظت» یکی از یگان‌های کمترشناخته‌شده ارتش آمریکا است که وظیفه حفاظت از مقام‌های ارشد وزارت دفاع آمریکا در برابر تهدیدهایی مانند «ترور، ربایش، صدمه یا غیره» را بر عهده دارد. 

پایگاه اینترسپت گزارش داده این یگان به تازگی حیطه وظایفش را گسترش داده و نظارت بر فضای مجازی برای رصد تهدیدهای موجود علیه مقام‌های پنتاگون را هم بر عهده گرفته است. 


این پایگاه خبری-تحلیلی بر مبنای بررسی سندی که مربوط به تاریخ ۱ سپتامبر ۲۰۲۲ است این خبر را گزارش داده است. گسترش حیطه اختیارات این گردان پیش از این توسط رسانه‌های دیگر گزارش نشده بود. 

پایگاه blacklistednews.com  در همین خصوص نوشته نهادهای مرتبط با امنیت ملی در آمریکا به تازگی تمرکز ویژه‌ای روی فضای مجازی برای رصد تهدیدهای امنیتی داشته‌اند. 

«لیا سایتیستا»، مدیر برنامه «پرایوسی اینترنشنال» که یک سازمان غیرانتفاعی برای رصد مسائل مربوط به حریم خصوصی است به اینترسپت گفت: «ممکن است دلایل مشروعی برای نفوذ به حریم خصوصی یک فرد از طریق جمع‌آوری اطلاعات و تجزیه و تحلیل آن وجود داشته باشد و این به ویژه برای جرائم جدی و تروریستی مطرح است.»

وی اضافه کرد: «با وجود این، ابراز یک نظر مثبت یا منفی درباره یک مقام بلندپایه-حتی اگر خطرات زیادی علیه او وجود داشته باشد- نمی‌تواند دلیل کافی برای جاسوسی نهادهای دولتی باشد و آنها حتی حق ندارند مکان دقیق حضور افراد را مشخص کنند.»

حفاظت‌های امنیتی از مقام‌های آمریکا در گذشته باعث ایجاد جنجال‌هایی درباره هزینه‌ها و ضرورت‌های آن شده است. 

در دوران ریاست‌جمهوری «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا حفاظت ۲۴ ساعته از وزیر آموزش آموزش و پرورش آمریکا ۲۴ میلیون دلار هزینه داشت. 


علاوه بر این، بیش از ۳.۵ میلیون دلار برای حفاظت از مسئول سازمان حفاظت از محیط زیست هزینه شد.دفتر بازرسی کل این سازمان بعدا گزارش داد که صرف این مقدار هزینه بدون توجیه بوده است.

البته از طرف دیگر گزارش‌های متنوعی از شکست‌های سرویس‌های مختلف امنیتی آمریکا که وظیفه حفاظت فیزیکی از مقام‌های آمریکایی را بر عهده دارند هم منتشر شده است. 

به عنوان مثال، چندی پیش رسانه‌های آمریکا از شکست امنیتی «سرویس امنیت دیپلماتیک» در حفاظت از قاتلان سردار «قاسم سلیمانی»، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خبر داده بود. 

نشریه واشنگتن‌اگزماینر در آن گزارش نوشته بود خودروی «برایان هوک» از مقام‌های دولت دونالد ترامپ علی‌رغم آنکه او به دلیل نقش‌آفرینی در ترور سردار سلیمانی تحت حفاظت ۲۴ ساعته قرار دارد ربوده شده و از آن در یک عملیات تیراندازی در واشنگتن دی سی استفاده شده است. 

واشنگتن‌اگزماینر نوشته با توجه به تهدیدهای موجود علیه مقام‌های آمریکایی ربوده شدن خودروهای برایان هوک از منزل او در شهر «فرفکس» در ایالت «ویرجینیا» از نگاه مقام‌های انتظامی فدرال یک شکست امنیتی تلقی عظیم می‌شود.(جزئیات بیشتر). 

«فرانسیس سیبولد»، سخنگوی بخش تحقیقات جنایی ارتش در پاسخ به سوال اینترسپت درباره این گزارش، این رسانه را به صفحه اینترنتی یگان مذکور که نامش را به «دفتر میدانی حفاظت اجرایی و تحقیقات ویژه» تغییر داده ارجاع داد. سیبولد به سوالات دیگر اینترسپت درباره رصد فضای مجازی توسط این یگان پاسخ نداد. 

 در سند مورد استناد اینترسپت تصریح شده پنتاگون قصد داشته از برخی ابزارها و نرم‌افزارها نه تنها برای شناسایی «تهدیدهای آنلاین» بلکه برای مشخص کردن محل دقیق حضور کاربران استفاده کند. 

 در حال تکمیل...



پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط