پنج‌شنبه 27 دی 1403 - 08:17

کد خبر 142160

جمعه 06 مرداد 1402 - 17:50:23


 عکس/ حلیم پزی سنتی فین هرمزگان


ایسنا/ در ایام سوگواری اباعبدالله الحسین دهه اول محرم در شهر فین هرمزگان حلیم نذری به روشی خاص تهیه می‌شود به جای دیگ از جم (خمره) استفاده می‌شود خمره کوزه‌ای بزرگ و سفالی است به اندازه تقریبی به  ارتفاع یک متر و بیضی شکل که بدنه بیرونی آن بخاطر جلوگیری از شکستن هنگام حرارت دیدن کاملا با لایه ضخیمی از گل می‌پوشانند و به تعداد پنج یا شش جم یک جا به روشی که در عکس مشاهده میکنید کار می‌گذارند و طبخ حلیم در آن صورت می‌پذیرد.

امیرحسین خورگویی



پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط