دوشنبه 05 آذر 1403 - 11:03

کد خبر 2914

جمعه 04 فروردین 1402 - 22:00:00


کارگاه سوهان پزی در قم


مهر/ تاریخچه دقیق اولین سوهان به دوره قاجار در شهر قم نسبت داده می‌شود؛ حلوایی که در سال‌های ۱۲۸۹ تا ۱۲۹۰ هجری قمری هنگامی که قرار بود صحن اتابکی بارگاه حضرت معصومه (س) در شهر مقدس قم افتتاح گردد تولید شد. سوهان قم معروف‌ترین سوهان ایران است و بیشترین و متنوع‌ترین نمونه سوهان در قم تهیه و تولید می‌شود. مواد تشکیل دهنده سوهان شامل جوانه گندم، کره یا روغن حیوانی، زعفران، هل، مغز پسته و بادام می‌باشد که خاصیت فراوانی برای بدن دارد و مشخصه یک سوهان خوب این است که نباید سفت باشد و به دندان بچسبد بلکه باید ترد باشد و به راحتی بتوانید بجوید بدون اینکه به دندان‌های شما بچسبد. جوانه گندم منبع خاصیت اصلی سوهان محسوب می‌شود؛ رنگ قهوه‌ای روشن و عطر و طعم سوهان از جمله مواردی است که نشان‌دهنده کیفیت آن بوده و این موارد به مواد اولیه آن بستگی دارد. 


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط