جمعه 30 شهریور 1403 - 07:12

کد خبر 4461

یک‌شنبه 06 فروردین 1402 - 15:11:00


معدوم‌سازی 1.4 تُن مواد غذایی فاسد در قم


مهر/ مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی قم از معدوم سازی یک هزار و ۴۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر قابل مصرف در قم خبر داد.

نرگس جعفری، مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی قم اظهار کرد: نظارت‌های بهداشتی از سوی بازرسان مرکز بهداشت استان قم همزمان با ایام عید نوروز و ایام ماه مبارک رمضان افزایش یافته است.
مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی قم با اشاره به فعالیت‌های بازرسی کارشناسان مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان قم ابراز کرد: یک هزار و ۸۶۵ مورد نظارت بهداشتی توسط بازرسان مرکز بهداشت و ۱۸۴ نظارت در قالب گشت‌های مشترک صورت گرفته است.
جعفری ادامه داد: طی بازرسی‌های به عمل آمده در ۴۵ مورد اخطار بهداشتی صادر شده و پنج مرکز نیز تعطیل شدند.
مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی قم اضافه کرد: طی این مدت بالغ بر یک هزار و ۴۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر قابل مصرف معدوم‌سازی شدند.
وی ابراز کرد: طی 10 روز گذشته ۷۰ مورد شکایت بهداشتی به سامانه ۱۹۰ مرکز بهداشت استان قم رسیده که موارد مورد رسیدگی و پیگیری قرار گرفتند.
جعفری گفت: تاکنون ۴۳۵ مورد کنترل کیفی و کلرسنجی آب شرب و ۲۰ مورد نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک نیز صورت گرفته است.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط