جمعه 30 شهریور 1403 - 06:21

کد خبر 48235

یک‌شنبه 17 اردیبهشت 1402 - 16:45:00


کتاب دختر نوجوان مبتلا به سرطان که به هنگام مرگ نوشت


ایرنا/ کتابی که رزی ژرمن نوشت همانند مجله پزشکی ارزشمندی است که می‌خواست از آن برای حمایت و مشاوره دادن به متخصصان پزشکی در مورد سرطان بسیار نادر خود و کمک به دیگر جوانانی که تحت درمان سرطان هستند مورد استفاده قرار گیرد.
این کتاب، یک مجله پزشکی تفصیلی از سفر درمانی او در کنار دیگر توضیحات جامع و ابزار ضروری برای هر کسی است که درگیر سرطان قلبی و عروقی در اطفال است.
این نوجوان ۱۵ ساله حتی در زمانی که سخت‌ترین درمان‌ها را در بیمارستان برای سرطان خود می‌گذراند لبخند بر لب داشت و به اطرافیانش فکر می‌‎کرد.
او متوجه شد که باید برای یک عمل جراحی بزرگ به لندن برود و این مساله تولد خواهرش را متاثر از خود کرد.
رزی دوست داشت که نوشته‌هایش منتشر شود و این یکی از دیگر دلایل بسیاری است که خانواده‌اش مصمم به چاپ کتاب اوست تا به عنوان میراثی برای کمک به دیگران منتشر و آخزین آرزوی رزی برآورده شود.
این نوجوان با این امید کتابش را نوشت تا ضمن مشاوره دادن به متخصصان در خصوص بیماری نادری که او به آن مبتلا بود، به دیگر کودکان و خانواده‌های آنها برای داشتن تجربیات مشابهی، کمک کند.

زمانی که تشخیص داده شد رزی به تومور قلبی نادری مبتلاست او ۱۴ ساله بود و تنها ۵ کودک دیگر در جهان به چنین بیماری مبتلا شده‌اند.
اگر چه تومور رزی خوش‌خیم تشخیص داده شده بود اما وضعیت او بدتر و در ماه سپتامبر گذشته برای او داروهای ضد اسید تجویز شد که کمکی به تسکین سوء هاضمه او باشد.

پس از جراحی اولیه، رزی پس از ۱۰ روز اقامت در لندن ، به مدت ۵ ماه تحت شیمی درمانی در کاردیف و پرتو پروتون درمانی به مدت ۶ هفته و نیم دیگر در منچستر قرار گرفت. اما شرایط او پس از بازگشت به خانه به سرعت بدتر شد. پزشکان تشخیص دادند که رزی سه تومور بزرگ دارد و او احتمالا چند روز یا چند هفته دیگر فرصت زندگی دارد.
در این مدت موسسه خیریه Dreams که به برآوردن آرزوها برای کودکانی که به شدت بیمارند کمک می‌کند، از آنجایی که رزی سوپر اسپرت‌ها را دوست داشت، موسسه ترتیبی داد که او با یک لامبورگینی در خیابان‌ها چرخی بزند.
سفر به تراگو میلز برای رزی یک پیروزی محسوب می‌شد و او بالاخره توانست کاری که به دلیل محدودیت‌های کووید که به او اجازه ملاقات در بیمارستان داده نمی‌شد با کمک خواهرش انجام دهد.
رزی دوست داشت خلبان شود. سازمان خیریه ترتیبی داد که او به معنای واقعی کلمه از فرودگاه آبرگونی پرواز کرده و سوار بالگرد شود. موسسه خیریه دریمز به خانواده رزی کمک کرد تا خاطرات ارزشمندی برای رزی بسازند.
کتابی که رزی نوشته می‌تواند منبعی ارزشمند برای خانواده‌ها، دوستان، متخصصان پزشکی و همه باشد تا بدانند کودکان مبتلا به سرطان آن چه چیزهایی را باید متحمل شوند ، چه آرزوهایی دارند و چه کارهایی باید برای آنها انجام دهیم.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط