جمعه 30 شهریور 1403 - 07:28

کد خبر 66351

سه‌شنبه 02 خرداد 1402 - 16:11:31


پذیرایی از ۵۳ هزار زائر در حرم حضرت معصومه(س)


فارس/ مدیر حرم مطهر بانوی کرامت از پخت 23 هزار غذای تبرکی در مهمانسرای حرم مطهر خبر داد.

حجت‌الاسلام صفر فلاحی، مدیر حرم مطهر بانوی کرامت اظهار کرد: علاوه بر ظرفیت مهمانسرا، از شب تا شام میلاد حضرت معصومه سلام الله علیها طی وعده‌های صبحانه، نهار و شام بیش از 30 هزار زائر نیز مهمان موکب‌های ایرانی و عراقی بودند.

فلاحی ادامه داد: در این ایام سه موکب در صحن جواد الائمه(ع) در وعده‌های صبحانه، نهار و شام، ۳۰ هزار زائر را اطعام کردند.

وی افزود: علاوه بر غذای گرم، ده‌ها هزار میان وعده و نوشیدنی در مواکب داخل و اطراف حرم مطهر بانوی کرامت توزیع شده است.

فلاحی تصریح کرد: خدام حرم امام رضا(ع) نیز در ایام میلاد بانوی کرامت با برپایی موکب در حرم قم، ۱۰ هزار نمک و نبات تبرکی آستان قدس رضوی را تقدیم زائران کردند.

مدیر حرم مطهر بانوی کرامت ادامه داد: چایخانه‌های حرم مطهر حضرت معصومه(س) نیز فعال بوده اند و به زائران و مجاوران خدمات ارائه کردند.

وی با اشاره به اینکه در مهمانسرای حرم مطهر نیز بیش از ۲۳ هزار غذای تبرکی پخت شده است، گفت: این غذاها نیز به همت خادمان چایخانه‌های حضرتی بین زائران توزیع شده است.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط