سه‌شنبه 15 آبان 1403 - 17:32

کد خبر 689003

سه‌شنبه 15 آبان 1403 - 13:15:00


تشکیل‌نشدن کمیسیون بررسی تخلفات در شورای شهر ساری


فارس/ عضو شورای شهر ساری گفت: کمیسیون بررسی و تخلفات شورا تنها یک بار در ارتباط با تخلفات شهرداری ساری تشکیل شده و نتایج آن نامشخص است.

هفته پیش بود که سید رحمان میرشجاعی در گفت و گو با ما به بیان مسئله فاقد سند بودن تبدیل وضعیت ۳۰۰ نفر از پرسنل شهرداری ساری اشاره کرد، بعد از آن سیدحسین یوسفی نائب رئیس شورای شهر ساری نسبت به این مسئله واکنش نشان داد و عنوان کرد؛ گه در ارتباط با تبدیل وضعیت غیرقانونی ۳۰۰ نفر از پرسنل شهرداری ساری که توسط دیگر عضو شورا مطرح شده، گفت: بنده این موضوع را تایید نمی‌کنم شاید این اتفاق افتاده و بنده در جریان نیستم، ۹ ماه از شهرداری بابت مطالباتی که داشتم پاسخی به بنده داده نشده است.

امروز رحمان میرشجاعی در جمع خبرنگاران در این زمینه گفت: جالب اینجاست که خود ایشان (یوسفی) در دوران فعالیت طالبی( شهردار اسبق) در شهرداری پیگیر این موضوع بوده است.

وی خاطرنشان کرد: تبدیل وضعیت ۳۰۰ نفر در دوران مدیریتی طالبی در شهرداری ساری انجام شده و از یوسفی( نائب رئیس شورای شهر) خواست که این موضوع را تکذیب کند.

میرشجاعی ادامه داد: بحث من مربوط به تبدیل وضعیت غیرقانونی است؛ افرادی که واقعاً ایثارگر بوده و از بستر قانونی استفاده کرده‌اند، در این زمینه هیچ حرفی نداریم.

وی همچنین در مورد عدم حضور تعدادی از پرسنل شهرداری در محل کار و پرداخت حقوق و اضافه‌کار گفت: از این تعداد، برخی در استانداری، دفتر نماینده ولی فقیه و فرمانداری مشغول فعالیت هستند. صحبت من با افرادی است که اصلاً به هیچ وجه در محل کار حضور پیدا نمی‌کنند.

عضو شورای شهر خاطرنشان کرد: در ارتباط با نیروهایی که حقوق دریافت می‌کنند و هیچ کار خاصی انجام نمی‌دهند، دو دسته وجود دارد: افرادی که اصلاً سرکار حاضر نمی‌شوند و افرادی که ثبت اثر می‌کنند اما بلافاصله از محل کار خارج می‌شوند. بحث بنده ساماندهی این نیروها است.

وی افزود: اگر افرادی که ثبت اثر می‌کنند و شغل دیگری دارند مجاب شوند که ساعت هفت صبح به محل کار مراجعه کنند و در موعد تعیین‌شده تعطیل شوند، و نظارت بر رفت و آمد آنها انجام شود، قطعاً حاضر به ادامه فعالیت در شهرداری ساری نخواهند بود.

میرشجاعی در پاسخ به سوالی درباره اینکه چه کسی باید در مورد پاداش‌های غیرمعقول پیگیری‌های لازم را انجام دهد، گفت: کمیسیون بررسی، نظارت و شکایت در شورا وجود دارد که آقای سیدحسین یوسفی مسؤول رسیدگی است.

وی ادامه داد: این کمیسیون می‌تواند تشکیل جلسه دهد، علت را از شهردار جویا شود و عوامل مربوطه باید توضیحات لازم را ارائه دهند. در نهایت، اگر اعضا قانع نشوند، باید از طریق نهادهای بالادستی پیگیری شود.

عضو شورا خاطرنشان کرد: کمیسیون نظارت در ارتباط با بحث پاداش‌های غیرمعقول یک بار تشکیل شده که مسائل مربوط به آن ابتر باقی مانده و نتایج خاصی نداشته است.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط