یک‌شنبه 23 دی 1403 - 14:13

کد خبر 695975

دوشنبه 21 آبان 1403 - 17:30:00


شیوه رفتار مناسب با بچه های زورگو و پرخاشگر


نمناک/پرخاشگری و زورگویی کودکان جزء مشکلات بزرگ والدین است و آن ها را آزار می دهد، نحوه رفتار با کودک زورگو بسیار مهم است و می تواند از بروز رفتارهای پرخاشگرانه در آینده جلوگیری کند.

اگر فرزند شما از نظر جسمی یا عاطفی به کودکان دیگر صدمه می ‎زند و بارها و بارها مرتکب این خطا شده ، به این معناست که کودک شما پرخاشگر است. شیوه مناسب رفتار با این کودکان ، به آن ها کمک می‎ کند تا در آینده با سایر هم سن و سالان خود همراه شده و از بروز رفتارهای پرخاشگرانه خودداری کنند. بیشتر کودکان در برخی از مراحل کودکی خود ، سایر هم سن و سالان شان را اذیت می ‎کنند اما زورگویی چیزی فراتر از این است که در این بخش از خانواده پلاس در نمناک به بررسی نکات مهمی در مورد آن خواهیم پرداخت.

در صورتی که فرزندتان بارها و بارها اعمال زورگویانه از خود نشان داده است و شما قبلا راهکارهای فوق را بر روی او امتحان کرده اید ، ممکن است نیاز به انجام اقدامات جدی تری برای جلوگیری از بروز این گونه اعمال در وی باشد.

اگر زورگویی در مدرسه و یا باشگاه اتفاق می ‎افتد، همکاری با مدرسه و باشگاه کمک زیادی به مقابله با این رفتار در کودکتان به شما خواهد کرد.

به کودکتان با ارائه کار هایی که می تواند به جای زورگویی کردن انجام دهد کمک کنید و همچنین می ‎توانید از او بخواهید که از سایر کودکانی که به آن ها زورگویی کرده با نوشتن نامه ای عذرخواهی کند.
ممکن است کودک شما برای جلوگیری از بروز رفتار های پرخاشگرانه و زورگویانه نیازمند صحبت کردن با مشاور باشد. در صورتی که فرزندتان در عزت نفس ، اعتماد به نفس و خویشتن داری در هگنام عصبانیت مشکل داشته باشید ، مشاور کمک زیادی به شما خواهد کرد.
در صورتی که فرزندتان در مدرسه به اعمال زورگویانه متوسل شود ، ممکن است مسئولین مدرسه او را به مشاور موجود در مدرسه و یا شخصی دیگر ارجاع دهند.
نحوه آموزش به کودک برای جلوگیری از بروز رفتار های پرخاشگرانه و زورگویانه در آینده
- برای این منظور می ‎توانید به فرزند خود آموزش دهید که چگونه با ابراز حس همدلی و احترام به هم نوعان خود کمک کند.
بهترین کار برای عملی ساختن این موضوع الگو بودن برای فرزندتان است ، یعنی با داشتن رفتار مثبت و توام با احترام و مهربانی با دیگران ، این ویژگی ها را در فرزند خود نیز تقویت کنید.
به رفتار های خود در منزل توجه کنید. کودکانی که معمولا مورد خشم و ضرب و شتم والدین شان قرار می ‎گیرند، بیشتر به انجام اعمال خشونت آمیز روی می ‎آورند و بنابراین در لحظات خشم و عصبانیت خود ، از بروز هرگونه خشونت ، فریاد و از این دست رفتار ها خودداری کرده و با آرامش و خونسردی با فرزند تان رفتار کنید.
تقویت اعتماد به نفس و عزت نفس در فرزندتان به جلوگیری از بروز اینگونه رفتار ها در او کمک زیادی خواهد کرد. برای این کار او را در انجام فعالیت های خوب تشویق و حمایت کنید که این فعالیت ها ممکن است شامل فعالیت های ورزشی ، هنری ، موسیقی و یا هر چیز دیگری باشد.
همچنین برای تقویت عزت نفس در فرزندتان، توجه ویژه ای به او داشته باشید. کودکانی که به خوبی مورد توجه والدین خود قرار می ‎گیرند، کمتر به انجام اعمال زورگویانه روی می ‎آورند و معمولا کودکانی که مورد بی مهری و بی توجهی والدین قرار می‎ گیرند و احساس بی ارزشی می ‎کنند ، به انجام اعمال خشونت آمیز و زورگویانه روی می ‏‎آورند.
داشتن نظم و انضباط نیز کمک زیادی به جلوگیری از بروز این گونه رفتار ها درکودکان می‎ کند. داشتن نظم و انضباط به این معناست که رفتار های خوب را در وی تقویت کنید و او را از انجام اعمال نادرست بازدارید.
همچنین باید به فرزند خود بیاموزید که در رویارویی با شرایط پر تنش و در برخورد با افرادی که با آن ها اختلاف نظر دارد ، با آرامش و بدون بروز هیچ گونه خشونتی موضوع را حل کند که این امر به فرزند تان کمک می ‎کند تا شرایط بحرانی را مدیریت کند.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط