شنبه 29 دی 1403 - 03:10

کد خبر 742300

شنبه 01 دی 1403 - 22:46:02


برای این‌که سکته نکنید این ماده غذایی را بخورید


مهر/  امگا3 تا حد زیادی از بیماری های قلبی جلوگیری می‌کند.

مطالعات متعدد نشان داده‌اند که مصرف بیشتر امگا ۳ PUFA از روغن ماهی می‌تواند به طور مؤثری خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی را از طریق هدف قرار دادن عوامل خطری مانند هیپرتری گلی سیری دمی و اختلال عملکرد قلب کاهش دهد.

امگا ۳ با افزایش فعالیت آنتی‌اکسیدان‌های درون زا، استرس اکسیداتیو ناشی از ذرات موجود در هوا را تعدیل می‌کند.

منابع غذایی امگا ۳ ماهی، گردو و خرفه است. با این وجود مصرف مکمل امگا ۳ با توجه به فرهنگ پایین مصرف ماهی در کشور راحت‌تر است.


پربیننده ترین

آخرین اخبار


سایر اخبار مرتبط