چهارشنبه 12 دی 1403 - 11:47

کد خبر 751278

یک‌شنبه 09 دی 1403 - 15:32:24


صفار هرندی: انسجام ملی نباید خدشه‌دار شود


ایرنا/ عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در شرایط کنونی از هرگونه حرکتی که انسجام ملی را خدشه‌دار کند باید بپرهیزیم و تحت تاثیر هراس افکنی دشمنان نیز قرار نگیریم.

محمدحسین صفارهرندی روز یکشنبه در آیین بزرگداشت حماسه ۹ دی که در مصلای امام علی (ع) کرمان برگزار شد افزود: اگر انسجام خدشه‌دار شود کار به جاهای باریک کشیده می‌شود لذا طبق فرموده مقام معظم رهبری برای پرهیز از اختلاف خطرناک، انسجام ملی را دودستی بچسبیم.

اختلاف سلیقه داریم اما وفادار به نظام هستیم
وی اظهار داشت: البته ما اختلاف سلیقه داریم و گاهی به جاهای باریک هم کشیده می‌شود برای مثال در مورد فضای مجازی اختلاف است و اخیرا در شورای عالی فضای مجازی دو گروه که جزو مقامات و مسئولان جمهوری اسلامی هستند، یگ گروه رای داد که یکی دو سکوی خارجی که کمتر خطر دارد باز شود و عده ای نیز مخالف بودند؛ تعدادی کسانی که رای موافق دادند بیشتر بود و هر دو وفادار به نظام هستند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: بعضی ها قبلا رای شان چیز دیگری بود و به تدریج تغییر کرد بنابراین از اینها نباید وسیله ای برای تحریک گروه‌های اجتماعی علیه یکدیگر استفاده کرد.
وی گفت: در دوران شیوع کرونا عده ای حتی برخی افراد صادقانه می‌گفتند کرونا واقعیت ندارد و بازی غربی‌ها علیه ماست لذا استفاده از ماسک و پرهیزها را نداشتند اما رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان مقتدای همه کسانی که مدعی ولایی بودن هستند و اینکه زعامت ایشان را پذیرفتیم مخصوصا جلوی دوربین ظاهر شدند، آستین بالا زدند تا همه بدانند واکسن زدن لازم است و جلوی فتنه ای گرفته شد.

صفار هرندی تصریح کرد: نمی‌شود همیشه رهبری پا وسط بگذارند و جلوی فتنه‌ها را بگیرند ما هم باید حواسمان باشد که این بصیرت می‌شود و اگر بصیرت به درستی اتفاق بیفتد همان چشم در چشم بودن رهبری است و در اتفاقات دچار تردید نمی‌شویم.

وی افزود: حاج قاسم دائم چشم در چشم ولی خدا بود و هرچه در راه خدا وارد می‌شد کم نمی‌آورد، سست نمی‌شد، احساس خواری و ذلت نمی‌کرد. کسانی بودند بعد از پذیرش قطعنامه و کلام امام خمینی (ره)، گفتند به کدام حرفتان اعتماد کنیم لذا با اینگونه افراد فتوحات اتقاق نمی‌افتد در عین حال همان موقع افرادی بودند که با وجود ناراحتی از پذیرش قطعنامه، دلشان با امام بود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ما به اینها هسته سخت نظام می‌گوییم و این روزها زیاد گفته می‌شود که مواظب هسته سخت نظام باشید؛ صاحبان اصلی انقلاب، خانواده شهدا، ولی نعمتان همه ما، رزمندگان و خون داده‌های در مسیر خدا، حق بزرگی به گردن ما دارند اما هسته سخت یعنی کسی که وقتی ناملایمات از هر نوع بیاید کم نمی‌آورد عوض و سست نمی‌شود و نسبت به حقانیت ولی خدا تردید نمی‌کند.

وی تصریح کرد: کسانی که در مورد تصمیمات مرکزیت نظام در موضوعات مختلف می‌خواهند سلیقه خود را به سلیقه محور اداره‌کننده نظام قالب کنند، حواسشان باشد به موضع کسانی نیفتند که بعدها از سر انکار حقانیت اصل راه برآمدند.

هراس افکنی سنت دشمنان است

صفار هرندی افزود: وعده صادق یک، دو و سه انتظار مشروع از ناحیه همه است اما عده ای کارشان به اهانت کردن به نیروهای مسلح رسید تا جایی که رهبر معظم انقلاب فرمودند این قصه هیچ ربطی به این چیزها ندارد و رزمندگان و فرماندهان ما محکم سر موضع ایستادند، نه تعلل می‌کنیم و نه تعجیل صورت می‌گیرد.

وی گفت: نکته دوم اینکه هراس افکنی سنت دشمنان است مراقب باشید تحت تاثیر القائات هراس افکنانه قرار نگیرید. کسانی که می‌گویند زور ما نمی‌رسد بدانند سیلی‌هایی که نظام مستکبر عالم در همین دوره از نیروی مقاومت دریافت کرده در تاریخ جنگ‌های گذشته نبوده است و در سندهای امنیت ملی خود به آن اشاره می‌کنند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: بارها سیلی زدیم و خودشان اعتراف کردند؛ بعد از ماجرای هفتم اکتبر و عملیات طوفان الاقصی اسرائیل چنان به هم ریخته بود که غربی‌ها گفتند باید وارد عمل شویم.

وی افزود: به همین دلیل ایران، چین و روسیه سه تهدید امنیت ملی آمریکا معرفی می‌شوند در حالی که ایران به عنوان کشور جهان سومی نه ابرقدرت است و نه دامنه نفوذ سیاسی مثل آنها دارد ولی ما را در کنار چین و روسیه قرار می‌دهند لذا خودمان را دست کم نگیریم و هراس افکنی دشمن نباید ما را مرعوب کند.

صفار هرندی گفت: نکته سوم داشتن امید به آینده است و اگر این سرمایه آخری را داشته باشیم و همه چیز از دست بدهیم پیروز میدان خواهیم بود و با حربه امید می‌توان دشمنان زیادی را زمینگیر کرد که تاکنون هم کرده‌ایم و خودشان هم اعتراف می‌کنند.

نهم دی روز تاریخی و یوم الله است

وی در بخش دیگر سخنانش از ۹ دی به عنوان یک روز تاریخی و یوم الله یاد کرد و گفت: وظیفه ما این است که یوم الله را تعظیم کنیم، بزرگداشت یوم الله به عنوان یکی از شعائر الهی تکلیف و وظیفه است.

وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به حماسه حضور میلیونی اقشار مختلف مردم در تهران و شهرهای مختلف کشور ادامه داد: در اینکه ۹ دی جوششی بود و دستوری نبود همین بس که این اجتماع را سال ۱۳۸۸ در دو سه روز داشتیم و برخی استان‌ها هشتم دی به استقبال این واقعه رفتند، بعضی‌ها که شاید متوجه نشده بودند که این موضوع چقدر اهمیت دارد نیز دهم دی ماه آمدند.

وی گفت: ما روزهای ۲۲ بهمن و قدس زیادی را برگزار کرده بودیم اما اتفاقی که در ۹ دی افتاد، استثنایی بود و شاید تکرار نشدنی است هم به لحاظ کثرت جمعیت هم اعتبار اینکه این جمعیت تشریفاتی نبود و با یک شور، عزم، هدف و معرفتی آمده بود تا میخی را بکوبد و تهمتی را از چهره مومنان و وفاداران به انقلاب پاک کند.

صفار هرندی افزود: دو سه روز قبل از ۹ دی در عاشورا اتفاق ننگینی افتاد توسط کسانی که با همین کارهایشان ثابت کردند هیچ نسبتی با نظام و انقلاب ندارند البته منظورم توده مردمی نیست که جور دیگری می‌اندیشند و طبیعتا درباره آنها قضاوت ما متفاوت است.

وی بیان کرد: منظور ما کسانی است که ماموریت داشتند به جنگ اعتقادات مردم بیایند و پنجه به چهره آفتاب بکشند، کسانی بودند روز عاشورای سال ۱۳۸۸ جسارت‌های خود را مستقیم به نمادهای اعتقادی، دینی و عاطفی ما به لحاظ عقاید مذهبی و انقلابی مان داشتند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: وقتی پرچم‌های حضرت اباعبدالله الحسین (ع) را از سردر تکایا می‌کندند و لکدکوب می‌کردند کسانی به آنها می‌گفتند حرمت امام حسین (ع) را هم نگه نمی‌دارید که گفتند اصلا جنگ اصلی ما با همان امام حسین (ع) است.

وی افزود: حساب اینها از میلیون‌ها نفری که ممکن بود آن روز همراه با ما نیامده بودند و نگرش سیاسی دیگری داشتند، جداست و روحشان هم از این جسارت به مقدسات بیزار است، مقام معظم رهبری هم فرمودند ۴۰ میلیون نفری که آمدند در انتخابات ۸۸ همه آنها ماجورند بابت قدمی که در مسیر تحکیم پایه‌های جمهوری اسلامی برداشتند.

صفار هرندی گفت: مردم به دشمنان فهماندند این انقلاب متکی به آرای همین مردم است و نظام برآمده از خواست همین مردم است، آمریکا و دیگران غلط اضافی می‌کنند که برای ملت ما خواب‌های دمکراسی ببینند از نوعی که خودتان می‌پسندید. بدانید ملت ما انتخابی کرده در انتخابش گاهی بر وفق گروه الف یک نفر و گاهی بر وفق نگاه نفر دیگر پیروز می‌شود.

هستندوی تصریح کرد: ما تبادل قدرت را به چشم بعد از پیروزی انقلاب دیدیم و قدرت منحصر به یک گروه یا حزب خاص نبوده و دائم دست به دست شده است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: همین الان شاهد حضور کسانی در مسئولیت دستگاه اجرایی کشور هستیم که از فرزندان انقلاب هستند با نگاه متفاوت از گروهی که قبلا سر کار بودند اما هر دو متعهد به تحکیم پایه‌های جمهوری اسلامی و انقلاب هستند.

وی افزود: اصلا مگر کسی می‌تواند قسم یاد کند برای تقویت بنیه این نظام و صیانت از ارزش‌های این انقلاب و نظام، آستین بالا زده و مسئولیت پذیرفته و بعد بخواهد خلافش عمل کند. آنها که خلافش عمل کردند چنان پس گردنی از ناحیه اراده الهی و دستی که از آستین مردم بیرون آمده بود، خوردند که به زباله دادن تاریخ پیوستند.

صفار هرندگی گفت: اولین رییس جمهور این مملکت که وصله ناچسب برای انقلاب و نظام بود خیلی زود رسوا شد و با پس گردنی مردم و امام مردم به همان خاستگاه اصلی خودش برگشت و این اواخر در مهجوری و گمگشتگی از ذهن و دل مردم بیرون رفت در حالی که اینجا عزت و اعتبار داشت؛ وقتی از نظام و انقلاب و امام مردم فاصله گرفت سرنوشتش همان بود که محو شد.

وی افزود: این حکم در مورد همه صادق است، همه آنهایی که فکر می‌کنند اعتبار ذاتی دارند اعتبارشان مال خودشان است، این یک بخت آزمایی است که می‌توانند امتحان کنند وقتی از ارزش‌هایی که مورد قبول و احترام مردم است فاصله گرفتند آیا باز هم می‌توانند دوام بیاورند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: این حکم اینقدر نافذ است حتی کسانی که در صدد پیاده کردن منویات خبیث و کثیف خود هستند می‌دانند وقتی با مردم مواجه می‌شوند باید لسانشان همراهی و وفاداری باشد یعنی اگر می‌خواهند کلک بزنند باید پنهانی این کارها را انجام دهند.

وی با طرح این پرسش که تجمع ها در یوم الله‌ها برای چیست؟ گفت: می‌خواهیم این حقیقت را مستقر کنیم که آن صف آرایی سال ۸۸ و رویارویی‌ حق و باطل تا ابد همان است و جابجا نمی‌شود.

در تاریخ ایران هیچگاه اقوام علیه همدیگر نجنگیدند

صفار هرندی ادامه داد: همه تلاش دشمن این بود یک جابجایی ارزشی به وجود بیاورد و در ذهن‌ها جای خوب و بد را عوض کند که این جابجایی ارزشی خطرناک ترین اتفاق است و در مقایسه با قتل و غارت، قابل جبران نیست.

وی گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با گروه‌های مختلف تاکید داشتند که مراقب باشید انسجام ملی به هم نخورد البته اختلاف نظر و سلیقه، طبیعی است که این اختلاف جاهایی سبب برکت می‌شود اما اگر سبب جدال و زیر آب زدن از یکدیگر شود انسجام را از بین می‌برد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: در تاریخ ایران هیچگاه اقوام علیه همدیگر نجنگیدند و در کشورهای همسایه جنگ قومیتی داریم که فاجعه می‌آفرینند.

وی گفت: در فتنه ای که جریان خبیث داعش در کشور عراق و سوریه به وجود آورد از زبان عزیز ما سردار شهید حاج قاسم شنیدیم که خودش گریه می‌کرد و می‌گفت مردم شیعه و سنی که عمری زندگی مسالمت آمیز داشتند با شیطنت و خباثت دشمن بیرونی کار به جایی رسیده بود که بچه هم را می‌دزیدند، کباب می‌کردند و به عنوان نذری برای هم می‌فرستادند.

به گزارش ایرنا، مراسم بزرگداشت روز "بصیرت و میثاق امت با ولایت» و با شعار «حماسه ۹ دی، واکاوی فتنه‌های جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی» روز یکشنبه با حضور پرشکوه مردم شهر کرمان در محل مصلای بزرگ امام علی (ع) برگزار شد.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمان، استاندار، معاونان استاندار، جمعی از مدیران و مسؤلان استان و خانواده معزز شهدا در این مراسم با سخنرانی "محمدحسین صفار هرندی" عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام حضور داشتند.

مردم ولایتمدار کرمان همچون سال‌های گذشته با حضور گسترده در یوم‌الله ۹ دی، وفاداری خود را به آرمان‌های انقلاب اسلامی و ولایت‌فقیه نشان دادند و ثابت کردند که همواره پای انقلاب اسلامی ایستاده‌اند


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط