جمعه 23 فروردین 1404 - 16:47

کد خبر 861845

دوشنبه 19 فروردین 1404 - 15:27:00


پلمب ۴۱۴ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در البرز


تسنیم/ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز از پلمب ۴۱۴ مرکز متخلف تهیه و توزیع موادغذایی و کشف بیش از ۹۰ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی در طرح سلامت نوروزی خبر داد.

معصومه جودکی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز ضمن قدردانی از زحمات همکاران خود در راستای اقدامات صورت گرفته در طرح سلامت نوروزی اظهار کرد: در طرح سلامت نوروزی، بیش از 75 هزار مورد بازدید از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی در استان صورت گرفت که به صدور بیش از 5 هزار و 700 اخطار کتبی منجر شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز اذعان کرد: معرفی 592 صنف به مراجع قضایی، پلمب 414 مرکز متخلف و کشف بیش از 90 هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی در طرح سلامت نوروزی صورت گرفته ‌و بیش‌ترین صنف پلمب شده مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مانند اغذیه‌فروشی‌ها و رستوران‌ها بودند.

وی عنوان کرد: از شهروندان درخواست می‌شود در صورت مشاهده هر گونه تخلف و عدم رعایت بهداشت توسط مراکز مذکور، موضوع را از طریق تماس با سامانه 190 گزارش دهند و اطمینان داشته باشند که به شکایت‌های آن‌ها رسیدگی خواهد شد؛ در طرح سلامت نوروزی، بیش‌ترین موادغذایی معدوم شده نیز انواع آب‌میوه، گوشت تاریخ‌مصرف گذشته و شیرینی‌های مانده بودند.

جودکی خاطرنشان کرد: طی این مدت بیش از 36 هزار مورد کلرسنجی آب آشامیدنی و بیش از 122 هزار مورد سنجش کیفیت مواد غذایی و محیط صورت گرفته و یک هزار و 490 مورد نمونه‌برداری و آزمایش کیفیت میکروبی آب شرب نیز از دیگر اقدامات انجام شده در راستای طرح سلامت نوروزی به شمار می‌رود.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط