سه‌شنبه 03 اردیبهشت 1404 - 18:02

کد خبر 879153

سه‌شنبه 03 اردیبهشت 1404 - 13:05:36


۱۲ مدرسه در کهگیلویه و بویراحمد نیازمند دستان خیرین


تسنیم/ استاندار کهگیلویه و بویراحمد از خیرین برای نوسازی مدارس و ایجاد فضاهای آموزشی مناسب دعوت کرد و گفت: ۱۲ مدرسه منتظر یاری خیران هستند.

یداله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد پیش از ظهر امروز در نشست با خیرین مدرسه‌ساز ایرانی مقیم آمریکا در سالن جلسات استانداری، اظهار داشت: توسعه و نوسازی فضاهای آموزشی در استان ضروری بوده و از خیرین مدرسه‌ساز برای مشارکت در این امر مهم دعوت می‌کنیم.
وی ضمن قدردانی از توجه ویژه خیران به مناطق محروم، عنوان کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد با چالش‌های جدی در زمینه فضاهای آموزشی روبه‌رو است و مشارکت خیرین می‌تواند نقش بسزایی در رفع این مشکلات ایفا کند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به نقش ارزشمند خیرین در دو دهه اخیر در مدرسه‌سازی، افزود: حدود 40 درصد از مدارس کشور توسط خیرین احداث شده است و در استان نیز خیرین در سال‌های اخیر با ساخت 25 مدرسه و 83 کلاس درس، گام‌های مؤثری برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی برداشته‌اند.
رحمانی با تأکید بر آمادگی کامل برای همکاری با خیرین از جمله در زمینه تأمین زمین و رعایت مسائل فنی، خاطرنشان کرد: هدف ما تسریع در روند احداث و تحویل مدارس به آموزش و پرورش است تا دانش‌آموزان هر چه سریع‌تر از فضاهای آموزشی مناسب بهره‌مند شوند.
وی در ادامه به طرح عدالت آموزشی دولت در دولت چهاردهم اشاره کرد و گفت: در این طرح، جایگزینی 106 مدرسه سنگی با مدارس جدید تا پایان شهریورماه سال جاری در دستور کار قرار دارد و در مجموع 192 مدرسه در این طرح شناسایی شده‌اند که با همکاری سازمان نوسازی مدارس، ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، بنیاد علوی و سایر دستگاه‌ها در حال احداث هستند، ولی با این حال، 12 مدرسه همچنان بلاتکلیف مانده‌اند که نیازمند مشارکت فعال خیرین برای تکمیل و بهره‌برداری هستند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به سرانه فضای آموزشی استان که 8.34 مترمربع است که نسبت به میانگین کشوری (5 مترمربع) وضعیت بهتری دارد، تصریح کرد: با وجود این بسیاری از مدارس استان فرسوده، سنگی یا کانکسی هستند و نیازمند نوسازی و بهسازی فوری هستند.
رحمانی بیان کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد از نظر تعداد مدارس سنگی در رتبه سوم کشور قرار دارد و 10 درصد از مدارس استان را مدارس سنگی تشکیل می‌دهند و در همین راستا، 15 درصد از اعتبارات استان به این امر اختصاص یافته است.
در این دیدار خیرین مدرسه‌ساز مقیم خارج از کشور نیز ضمن ابراز خرسندی از اقدامات و پیگیری‌های انجام شده در زمینه توسعه فضاهای آموزشی، بر عزم خود برای ادامه همکاری و مشارکت در آبادانی میهن اسلامی تأکید کردند و ابراز امیدواری کردند که با همت و تلاش همگانی، شاهد شکوفایی روزافزون ایران عزیزمان باشیم.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط