شنبه 14 مهر 1403 - 16:47

کد خبر 652521

شنبه 14 مهر 1403 - 13:55:00


بنیانگذار تلگرام اعتراف کرد: مدت‌هاست با دولت‌ها همکاری می‌کنیم


گجت نیوز/ پاول دورف پس از آزادی با قید وثیقه، به همکاری تلگرام با دولت‌ها اعتراف کرد. آیا سیاست‌های حفظ حریم خصوصی این پیام رسان تغییر کرده است؟
 
پیام‌رسان محبوب تلگرام طی ماه‌های اخیر با چالش‌های زیادی مواجه شده که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به دستگیری پاول دورف، آزادی با قید وثیقه او، فروپاشی اکوسیستم بازی‌های تلگرامی به رهبری همستر کامبت و زیر ذره بین رفتن فعالیت‌های کاربران اشاره کرد.

اعتراف پاول دورف: همکاری تلگرام با دولت‌ها
دورف اخیرا در کانال تلگرامی خود اعلام کرده، تغییرات مهم پیام‌رسان او از قبل وجود داشته و هم اکنون اندکی دچار تغییر و تحول شده است. او در پستی ضمن اشاره به سیاست‌های حریم خصوصی تلگرام، خاطرنشان کرده از سال ۲۰۱۸ میلادی در بیشتر کشورها آی پی آدرس‌ها و شماره تماس مجرمان برای مقامات قابل نمایش بوده است.


به گفته دورف، هر زمان که درخواست رسمی حقوقی از کانال‌های ارتباطی مرتبط دریافت می‌شد، ضمن تأیید آن، آی پی آدرس و شماره موبایل مجرمان خطرناک را فاش می‌کردیم. به نظر می‌رسد سیاست‌هایی که موسس تلگرام از آن‌ها صحبت می‌کند، مدت‌ها قبل از دستگیری او وجود داشته و ایجاد بات تلگرامی Transparency نشان دهنده شفافیت این پیام رسان محبوب است. با کمک این ربات می‌توانید تعداد درخواست‌های پردازش شده برای دسترسی به اطلاعات کاربران را مشاهده کنید.

آمار درخواست‌های بات Transparency
با عنایت به دیتای موجود این بات، در ۳ ماهه نخست سال ۲۰۲۴ میلادی، برزیل ۷۵ مرتبه از تلگرام درخواست افشای اطلاعات کرده که به داده‌های مرتبط با آن‌ها رسیده است. همچنین در سه ماهه دوم سال تعداد درخواست‌ها ۶۳ مورد بوده و در سه ماه چهارم به ۶۵ مورد رسیده است.

 
یکی از مهم‌ترین کشورهایی که از تلگرام استفاده زیادی دارند، هندوستان است؛ در سه ماهه اول سال جاری، تعداد درخواست‌های این کشور ۲۴۶۱ مورد بوده که این رقم در سه ماهه دوم و سوم به ترتیب ۲۱۵۱ و ۲۳۸۰ درخواست حقوقی رسیده است. دورف همچنین ادامه داده:

در اروپا، تعداد درخواست‌های قانونی معتبری که در سه ماهه سوم دریافت کردیم، افزایش یافت. علت زیاد شدن درخواست‌های حقوقی از سوی مقامات اروپایی این بود که آن‌ها از مسیر ارتباطی درست این تقاضا را مطرح کردند. این مسیر ارتباطی توسط قانون DSA اتحادیه اروپا تعیین شده بود. هم اکنون اطلاعات مربوط به این نقطه تماس از اوایل سال 2024 برای هر کسی که وب سایت تلگرام را مشاهده کرده یا آدرس تلگرام اتحادیه اروپا برای اجرای قانون را در گوگل جستجو کرده، قابل نمایش است.
به نظر می‌رسد در یک هفته اخیر، مالک و بنیان‌گذار تلگرام به منظور کاهش سردرگمی‌ها، اقدام به یکپارچه‌سازی و انتشار سیاست‌های حریم خصوصی در کشورهای مختلف کرده است. به تأکید وی هسته اصلی تلگرام تغییر نکرده و همچنان با ارزش‌هایی که موجب نقض حریم خصوصی افراد می‌شوند، مبارزه خواهد کرد.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط