چهارشنبه 07 فروردین 1404 - 08:04

کد خبر 850205

دوشنبه 05 فروردین 1404 - 16:00:00


آموزش دسر بیسکویتی ساده و خوشمزه


آخرین خبر/ مواد لازم: 

خامه قنادی ۸۰۰ گرم
پنیر خامه‌ای ویلی ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
بیسکوییت پتی بور کاکائویی ۲ تا ۳ بسته
شیر برای خیس کردن بیسکوییت ها به مقدار لازم
نسکافه یا قهوه فوری برای داخل شیر به مقدار لازم

برای گاناش :
شکلات شیری ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم

قالب من سایز ۲۰ در ۲۰ بود ، میتونید توی ظرف پیریکس هم درست کنید فرقی نداره.


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط