یک‌شنبه 25 فروردین 1404 - 12:24

کد خبر 868167

یک‌شنبه 25 فروردین 1404 - 08:30:00


ادعای جنجالی یوبی‌سافت در دادگاه: خرید بازی به‌‌عنوان مالکیت آن نیست!


شهر سخت افزار/ در پی شکایت دو گیمر از توقف سرورهای بازیThe Crew ، شرکت یوبی‌سافت ادعا کرده که گیمرهایی که بازی‌های این شرکت را خریداری می‌کنند، مالک آن محسوب نمی‌شوند، بلکه تنها مجوزی محدود برای استفاده از بازی دریافت می‌کنند. مجوزی که هر زمان یوبی‌سافت بخواهد، می‌تواند آن را لغو کند. این اظهارات مطرح شده از سوی این شرکت، جنجال جدیدی را دربارهٔ حقوق مصرف‌کنندگان در صنعت گیمینگ به راه انداخته است.

با افزایش نفوذ دنیای دیجیتال در زندگی ما، خریدهای دیجیتال نیز به بخشی جدایی‌ناپذیر از آن تبدیل شده، اکنون سوال بزرگی که مطرح می‌شود این است که آیا وقتی پول خود را برای یک بازی می‌پردازیم، واقعاً صاحب آن می‌شویم؟ یوبی‌سافت اخیراً در دادگاهی پاسخ روشنی به این سوال داده است. به ادعای این شرکت، گیمرهایی که بازی‌های این شرکت را خریداری می‌کنند، مالک آن محسوب نمی‌شوند، بلکه تنها مجوزی محدود برای استفاده از بازی دریافت می‌کنند. اما آیا این رویکرد از نظر قانونی و اخلاقی قابل دفاع است؟

به گزارش وب‌سایت tweaktown، دو گیمر به دلیل عدم دسترسی به بازی The Crew پس از خاموشی سرورهای آن در مارس ۲۰۲۴، از یوبی‌سافت شکایت کرده‌اند. این دو گیمر ادعا می‌کنند که با خرید بازی (چه به‌‌صورت فیزیکی و چه دیجیتالی)، این تصور را داشتند که مالک دائمی آن هستند، و تنها دارندهٔ یک مجوز محدود و قابل‌لغو توسط شرکت سازنده، نیستند.

ادعاهای حقوقی
به گفته شاکیان، یوبی‌سافت با تبلیغات گمراه‌کننده، قوانین ایالت کالیفرنیا در زمینه تبلیغات نادرست، رقابت ناعادلانه، و حقوق مصرف‌کننده را نقض کرده است. همچنین این دو گیمر می‌گویند که با استناد به کد فعال‌سازی بازی که تاریخ انقضای آن تا سال ۲۰۹۹ است، تصور دسترسی بلند‌مدت به بازی را داشتنه‌اند.

دفاعیات یوبی‌سافت
وکلای یوبی‌سافت در این دادگاه با درخواست رد پرونده، تأکید کردند که مشتریان از ابتدا و در زمان خرید بازی می‌دانستند که یک مجوز محدود می‌خرند، نه مالکیت کامل آن بازی. همچنین نمایندگان این شرکت، به نوشته‌های روی بسته‌بندی بازی‌ها اشاره کرده‌اند که در آن، به‌‌صراحت هشدار احتمال قطع دسترسی به قابلیت‌های آنلاین با هشدار تا 30 روز قبل، داده شده است.

درخواست محاکمه با حضور هیئت منصفه
این دو گیمر، در صورت رد درخواست یوبی‌سافت برای توقف پرونده، خواستار محاکمه با حضور هیئت منصفه شده‌اند که در این صورت، این پرونده می‌تواند به یک حکم مهم در تعریف مالکیت دیجیتال تبدیل شود؛ حکمی که آیندهٔ صنعت گیمینگ را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

نظر شما در این مورد چیست؟ آیا شما هم فکر می‌کنید خرید یک بازی باید به‌‌معنای مالکیت همیشگی آن باشد؟


پربیننده ترین


سایر اخبار مرتبط